Hey Dolfje Weerwolfje hier.

Schrik jij niet terug voor een uitdaging? Dan ben je bij mij aan het goede adres.   Ik ben namelijk een Puber Tjechische wolfhond van ca 15 maanden.   Wat dat inhoud?  Nou dat mijn oren soms voor de sier zijn,  dat ik wel houd van een lolletje en  voor enig sloopwerk draai ik ook mijn poot niet om.   Hier mag ik daarom mijn feestneus op wanneer ik alleen thuis ben. 

Ik houd van rennen in het bos en kliederen aan de waterkant.  Yvet noemt mij dan ook een grote kleuter.   Knuffelen vind ik fijn.  Ik ben, zeker voor mijn ras, buitengewoon open naar vreemde mensen en andere honden.  Zoals vele wolfshonden betaamd ben ik ‘mouthy’, wat wil zeggen kauwerig met mijn bek. Als ik je lief vind  dan houd ik je arm vast.  Ben je geen wolfshonden gewent dan kan dit eng zijn.

Ik ben groot en heel sterk.  Ik kwam bij Alert omdat ik maanden in een hele kleine vieze kennel heb gezeten. Mijn eigenaar durfde namelijk niet meer bij mij te komen nadat ik ondeugend was en hem heb gebeten. 

Ik zoek iemand die rustig en zelfverzekerd is en niet snel onder de indruk van mijn lompe acties.
Alleen zijn is net als bij de meeste wolfshonden niet mijn hobby.  Ik wil gewoon graag bij je zijn. 
Ik ben geen hond om mee balletjes gooien, te frisbeeën of ander slaafs gedoe.  Ik ben een heer van stand he ( of althans dat hoop ik te worden als ik groot ben) en wil gewoon lekker bij je zijn, nieuwe plekken ontdekken.  Wandelen in de stad vind ik super leuk. 
Ik kan goed tegen auto rijden ( iets wat voor veel wolfshonden wel een dingetje is) en ga graag mee, omdat wij hier bij Alert dan vaak leuke dingen gaan doen.  Ook ga ik wel eens mee als Yvet theorieles moet geven en dan kan iedereen gewoon over mij heen stappen. Ik blijf lekker lui liggen.   Heb je eten op tafel staan dan help ik je er razendsnel van af als je er bij wegloopt.  Een hekwerkje van 120 cm houd mij niet in je tuin. 

Omdat ik graad en graad mager was toen ik hier kwam en geen bespiering meer had krijg ik nu vers vlees van energique te eten.  Dat gaat er goed in en ik laat je graag mijn nieuw gekweekte spierballen zien. Toen ik kwam kon ik amper 10 minuten lopen, nu al rustig een uur. En heb ik ontdekt dat ik ook over hekjes kan springen.   Ik ben ontwormd, vlo vrij en  ik heb zelfs een stamboom en een rabiës enting. Als jij net zo ondernemend bent als ik dan hoop ik je snel te ontmoeten.  Vanwege mijn formaat en super-kracht,  nou ja eigenlijk omdat mijn spierballen gewoon groter zijn dan die van Yvet,  loop ik aan de gentle leader. Soms zo hinderlijk omdat ik dan niet kan doen wat ik zelf wil en dan gooi ik mij net als een mensen kleuter met veel drama op de grond!  Nadat ik een paar minuten goed duidelijk heb gemaakt dat het belachelijk is dat ik mijn zin niet krijg loop ik dan gewoon weer mee hoor. Je moet ook niet overdrijven met je drama act toch?

Heb je belangstelling voor mij schrijf een leuke mail naar Yvet en wie weet wandelen wij binnenkort samen aan de waterkant, in het bos of in de stad.