Notice: compact(): Undefined variable: post_date_part1 in /home/stichalert/domains/stichtingalert.nl/public_html/wp-content/themes/charity-is-hope/fw/core/core.wp.php on line 1641

Notice: compact(): Undefined variable: post_date_part2 in /home/stichalert/domains/stichtingalert.nl/public_html/wp-content/themes/charity-is-hope/fw/core/core.wp.php on line 1641

Vorige week kwam Ed bij ons. Ed is een jonge man van ongeveer 2 jaar oud en is al meerdere keren bij verschillende dierenartsen geweest. Hij heeft diverse dure onderzoeken gehad, maar de vorige eigenaar kreeg het probleem niet op gelost. Foto 1 is hoe hij was voor hij bij ons kwam. Foto 2 laat hem zien na 1 week bij ons. Wij verwachten deze super lieve jongen weer in goede conditie te krijgen.