Wie wil er met mij rennen, vliegen en weer dóór gaan? Maar vergeet ook niet, dat ik moet slapen. Dat vergeet ik zelf namelijk wel. Ik vind slapen zo 2016. Straks mis ik iets. Zucht.

Ik ben zoals je ziet het broekie van het stel. Ik zoek een maatje die mij wil opvoeden en niet snel gek word van mijn energie, die duidelijk en consequent is. Dus naast veel activiteiten ook rust bied.

Ik houd van knuffelen en kan ook best rustig op mijn kussen liggen NADAT ik genoeg heb gedaan. Dat betekend niet eindeloos ballen gooien want dat draai ik door en word ik nog hyperder. Ik zoek iemand die trainen/ speuren, denkspelletjes leuk vind.

Drukke kinderen vind ik leuk dan ga ik lekker mee hyperen dus misschien niet zo’n geen goed plan om daar mee samen te leven. Voor wat ouderen kinderen kan ik wel een fijn maatje zijn om mee door het bos te struinen, hutten bouwen lijkt mij ook geweldig.. ik graaf de kelder wel en sleep wel takken aan. En na het struinen ga ik gezellig bij je een dutje doen. Andere hond vind ik prima, de kat is lollig om achter aan te racen en dan te vangen om hem vervolgens een dikke zoen te geven. Bedankt voor het spelletje zullen we nog een paar keer?

Kan jij mij een passend huisje bieden? Ik kijk naar je uit.

Stuur een berichtje naar Stichting Alert als je wil kennismaken. Ik hoor natuurlijk graag wat jij mij te bieden hebt. Mail naar info@stichtingalert.nl