Notice: compact(): Undefined variable: post_date_part1 in /home/stichalert/domains/stichtingalert.nl/public_html/wp-content/themes/charity-is-hope/fw/core/core.wp.php on line 1641

Notice: compact(): Undefined variable: post_date_part2 in /home/stichalert/domains/stichtingalert.nl/public_html/wp-content/themes/charity-is-hope/fw/core/core.wp.php on line 1641

Teun is 1 jaar en nog niet beschikbaar voor herplaatsing

Teun kwam hier binnen als praatjes maker met een ego zo groot als een duitse dog! Er zijn nog wat gezondheidszaken om aan te werken zoals diarree, buikpijn en zindelijkheid.  Daar zijn we nu mee bezig.  En het geschetter begrenzen wat wel een paar tandjes minder mag. Teun is nogal nadrukkelijk aanwezig. Teun is afgestaan wegens een bijtincident veroorzaakt door bezit agressie.