** Blitz is op proef **

Hoi ik ben Blitz, een border-collie reu ( gecastreerd) . Ik ben bij Alert fijn tot rust gekomen.   Ik vond mensen wat eng en dacht als ik even flink naar ze grom dan vinden ze mij vast enger dan ik hen.  Enne..  dat lukte mij best goed.  Alleen daardoor werd iedereen zo bang voor mij dat ik weg moest en bij Alert terecht kwam. 

Daar deed ik precies hetzelfde. Ik had er immers al veel succes mee had gehad, maar helaas bleek hier niemand onder de indruk.   Hierop heb ik mijn gedrag aangepast en nu laat ik de lieve hond zien die ik ben.

Van jonge kinderen wordt ik nog wel zenuwachtig, dus ik wil liever een huis zonder kinderen.  Graag bij iemand die lekker mee gaat wandelen, spelen, puzzelen, fietsen, schapen drijven, frisbeeën… ach ik vind een boel leuk! En samen met iemand die ik vertrouw durf ik het allemaal aan.

Ik heb nog nooit iemand gebeten hoor, maar kan wel heel fanatiek dreigen als jij mij bedreigd met bijvoorbeeld aanstaren.   Ik kan prima met andere teefjes; met niet te bazig reuen ook.  Een kat is geen probleem.  

Kom jij naar mij kijken?  Misschien hebben wij wel een klik. Stuur dan een berichtje naar Alert met wat je zoekt in een hond.  Hopelijk ontmoeten wij elkaar dan snel.  Ik ga niet mee op de eerste date!

Natuurlijk ben ik ingeënt, ontwormd, vlo vrij.