** Buddy is op proef **

Hoi daar!

Als mijn oorontsteking over is ( die werd bij toeval ontdekt want ik heb nergens last van maar dit word uiteraard wel behandeld ter voorkomen van er last van krijgen!) en ik goed gewent ben aan mijn nieuwe voer ( ik kreeg per ongeluk voer voor minihondjes waardoor ik nu ietsjes groeipijnen heb) waar ik de komende dagen stap voor stap naar over ga mag ik naar een nieuw thuis mits mijn – sorry hoor wel een beetje gênant om over te beginnen maar mijn -drollen moeten ook goed zijn. Ik kwam met iets diaree ( achteraf mogelijk door de verkeerde voeding) maar omdat Yvet het zekere voor het onzekere nam is er een giardiakuur ingezet. Mogelijk onnodig maar Yvet wilde niet het risico lopen dat de rest ook besmet zou raken als ik wel giardia zou hebben. Ik kwam in het weekend en ben pas na 2 dagen langs de dierenarts geweest. . Nu vind ik die pillen niet zo boeiend hoor die eet ik gewoon bij mijn brokken op. Maar die dierenarts he,… nou dat zijn toch wel rare mensen hoor… gelijk bij de eerste ontmoeting zoo intiem.. Ik schrok er gewoon wat van.. Jak dat doe je toch niet zeg. Yvet zei dat ik reuze braaf was dat ik het maar liet gebeuren maar eerlijk is eerlijk ik voelde mij gewoon wat aangerand zeg maar. Ik mocht er ook niet eens een voertje bij omdat ik nog moest gaan slapen.. zo raar ik was helemaal niet moe, kreeg een prikje en na 10 tellen sliep ik. Echt joh zo raar.

Ik ben 7 maandjes jong, Ik heb wat groeipijn omdat ik per ongeluk voer voor kleine hondjes heb gekregen. Daarom moet ik nu van voer veranderen.

Mijn heupen , ellebogen en schouders staan op de foto zodat we zeker weten dat het net niet lekker lopen alleen komt door de groeipijnen. Er heeft zelfs een radioloog naar mijn foto’s gekeken. Je kan mij niet kreupel noemen hoor maar het is het net niet. Dus vandaar dat men zekerheid wilde hebben. Ik kreeg dus per ongeluk voor voor min hondjes bij mijn vorige baas waardoor mijn voedingsbalans was verstoord. Hier kan je groeipijnen van krijgen en die mazzel had ik weer. Nu heb ik er maar minimaal last van maar ja hier zijn ze pietluttig en moet ik eerst een oke stempel hebben voor ik weer verder mag naar mijn hopelijk foreverhome.

Ik ben een enthousiaste jonge heer, geen super held maar voor een jonge labrador best voorzichtig . Ik loop netjes mee aan de lijn, kan al los in het bos en loop niet met iedereen mee. Goed van mij he! Ik houd Yvet hier al goed in de gaten want die heeft me toch lekkere snoepjes joh en zegt zulke leuke dingen als ik terug kom. Daar word ik helemaal blij van.

Ik heb met mijn vorige bazinnetje ook een Martin Gaus diploma verdiend. Cool he?

Ik ben bij de beek in het bos geweest maar daar was ik niet van plan om er een teen in te steken. Getsie zeg.. straks word ik net zo bruin als die andere labrador die er wel in stond. Ik wil mooi geel blijven hoor, ik steek er geen teen in! De vraag is nu was dit toeval of ben ik gewoon geen smeerpoetslab?

Ik slaap in de bench en slaap snachts lekker door.

Als ik hier per ongeluk iets niet handigs heb gedaan en echt ik probeer zo mijn best te doen he maar zoals vanavond dook ik voor het eerst van mijn leven ijverig de bench in maar ja dat was Blitz zijn bench. Oepsie. En die zei hap… ik dook naar de grond en toen kwam Yvet mij redden. Niet dat ik gewond was hoor maar ja… ik weet dan ff niet meer wat te doen . Yvet vond mij toen ook wel een beetje sneu.. dacht ik mij van mijn goede kant te laten zien. Bovendien dat was de bench waar ik mee geoefend had. Yvet voelde zich wel een beetje schuldig. En terecht! Maar ik ben nog helemaal heel hoor het was vooral mijn ego die een deuk op liep.

Die 2 grote rare grasetende hinnekende megahonden hier daar taal ik niet naar. Het konijn en de kat vind ik maar matig boeiend. Ik ben nog reuze druk met hondentaal leren.. Best lastig hoor bij wie kan je dicht bij komen en wie wil dat niet? Maar Yvet zegt dat ik daar zeker wel een 8,5 voor krijg en dat dit vrij uniek is voor een labrador.

Ik wil graag verder leren want ik ben nog lang niet uitgeleerd. Mag ik dat bij jouw doen?
Denk je dat wij een leuk setje zouden kunnen worden stuur dan een pb of een mail naar info@stichtingalert.nl

Ik mag van Yvet niet gelijk op de eerste date een samenlevingscontract tekenen hoor. Wil je meer weten mijn persoonlijke assistent Yvet beantwoord graag je vragen.

Op dit moment ben ik voorgesteld aan iemand uit het Alert bestand en het is even afwachten of deze mensen al toe zijn aan een nieuwe hond. Zeggen kijk maar uit naar een andere hond en er dan eentje voorgesteld krijgen zijn toch 2 verschillende dingen. En ik ben ik en wil graag dat er van mij gehouden word met al mijn ikkig-heid en eigen-ikkig-heden dat is dus even afwachten.