Hoi ik ben Sammy.

Ken jij het gezegde grote mond, klein hartje?

Nou dat ben ik!  Ik ben een kruising Entlebucher sennenhond
( Kijk even bij deze link voor het algemene karakter  dan lees je daarna weer verder over mijn persoontje.  https://www.houdenvanhonden.nl/hondenrassen/alle-rassen/fci-groep-2/entlebucher-sennenhond/

Ik ben niet zo heel goed gesocialiseerd daarom vind ik bezoek best wel indrukwekkend.  
Dat vond mijn vorige baasje ook; zij hield niet van bezoek dus ik deed solidair mee. En grauwde het bezoek dapper voor haar weg.  

Hier bij Alert leer ik dat bezoek juist leuk is. Ze hebben snoepjes bij zich, komen knuffelen en spelen.
Ik vind het leuk om mee te gaan naar het bos en de recreatie plas. Naar drukke plekken mag je mooi zelf alleen heen. Daar doe je mij geen plezier mee. Ik lig graag in de tuin, maar ook in mijn bench.  Ik word uitgelaten aan de gentle leader omdat Yvet haar spierballen niet goed genoeg zijn (en die van de stagiairs ook al niet)  voor mijn  enthousiasme als ik overal wil snuffelen.

Ik ben een beetje lomp en kijk niet altijd even goed uit waar ik loop.  Heb hier in mijn joligheid wel eens mensen omver gelopen. Autorijden vind ik nog heel spannend, dat was ik ook niet gewent. Afgelopen week ben ik mee gereden naar Friesland! Nou daar moest ik na afloop wel 5 uur van bijslapen. Ik had er beter heen kunnen lopen, dat was minder vermoeiend geweest.

Ik ben van ras uit best een moedige hond en zoek een  duidelijke rustige baas. Die heeft aan mij een maatje voor het leven!

Ben jij mijn nieuwe maatje?  Stuur je dan snel een mail naar Alert met wat info over je zelf en wie weet hebben we snel een date!