Notice: compact(): Undefined variable: post_date_part1 in /home/stichalert/domains/stichtingalert.nl/public_html/wp-content/themes/charity-is-hope/fw/core/core.wp.php on line 1641

Notice: compact(): Undefined variable: post_date_part2 in /home/stichalert/domains/stichtingalert.nl/public_html/wp-content/themes/charity-is-hope/fw/core/core.wp.php on line 1641

Danny Holterman – Voorzitter

Danny  (1970) werkzaam in de ICT. Vader van 2 pubers. Van kleins af aan hondengek. hiernaast werk ik ook nog als instructeur op een hondenschool en als docent bij tinley.

Cindy Hendriks- Penningmeester

Ik ben Cindy (1967) , sinds september 2017 actief als penningmeester bij Stichting Alert. Daarvoor al enkele jaren actief als vrijwilliger.
In het dagelijks leven werk ik als Manager Purchase & Planning in de Automotive Industrie en woon ik met partner Stefan en onze honden  in Hooge Zwaluwe, Noord Brabant.

Yvette van Veldhuijsen (algemeen bestuurslid)

Hallo ik ben Yvette van Veldhuijsen. (1971) Diertrainer en gedragstherapeut voor honden van beroep. Daarnaast geef ik gastlessen op tal van scholen en schrijf ik artikelen. Ik ben de aanstichter van dit geheel. Ik zag dat veel honden in het reguliere opvangcircuit buiten de boot vielen. Ze hadden met wat meer aandacht, zorg, training nodig als gemiddeld. En in de in NLD normale opvang worden honden vaak niet socialer. Ik zou dat graag anders zien. Vanuit die visie streven we naar ons asiel van de toekomst wat niet lijkt op het in Nederland normale asiel. En ben mega trots op het team wat er nu is wat elkaar erg goed aanvult. Ik heb zelf 5 honden. De opvanghonden wonen meestal bij mij in huis gewoon tussen mijn eigen groep honden. Mijn sterke kanten zijn mijn ideeën, enthousiasme en hondenliefde. Mijn zwakkere punten zijn focus houden en de commerciële kant maar gelukkig zijn daar andere mensen van alert weer super in! Wat er moet een evenwicht zijn tussen dierliefde en het goed geregeld hebben anders zijn dit soort initiatieven gedoemd om te mislukken.