Danny Holterman – Voorzitter

Cindy Hendriks- Penningmeester

Ik ben Cindy, sinds medio september 2017 Penningmeester bij Stichting Alert.
In het dagelijks leven werk ik als Inkoop Manager in de Automotive Industrie en woon ik met partner Stefan en de honden Billie en Bayla in Goirle, Noord Brabant.
Met beide honden zijn we bij Yvette in de leer geweest, waarna we steeds contact gehouden hebben.
Als vrijwilliger-op-afstand heb ik de laatste jaren hand en span diensten verricht bij evenementen zoals de HuisHondBeurs en heb ik de verkoop van het boekje ‘Hij Wil Dat!’ op me genomen.
Ik hoop als penningmeester bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van de stichting en de realisatie van de ideeën voor de toekomst.

Yvette van Veldhuijsen (algemeen bestuurslid)

Hallo ik ben Yvette van Veldhuijsen. (1971) Diertrainer en gedragstherapeut voor honden van beroep. Daarnaast geef ik gastlessen op tal van scholen en schrijf ik artikelen. Ik ben de aanstichter van dit geheel. Ik zag dat veel honden in het reguliere opvangcircuit buiten de boot vielen. Ze hadden met wat meer aandacht, zorg, training nodig als gemiddeld. En in de in NLD normale opvang worden honden vaak niet socialer. Ik zou dat graag anders zien. Vanuit die visie streven we naar ons asiel van de toekomst wat niet lijkt op het in Nederland normale asiel. En ben mega trots op het team wat er nu is wat elkaar erg goed aanvult. Ik heb zelf 5 honden. De opvanghonden wonen meestal bij mij in huis gewoon tussen mijn eigen groep honden. Mijn sterke kanten zijn mijn ideeën, enthousiasme en hondenliefde. Mijn zwakkere punten zijn focus houden en de commerciële kant maar gelukkig zijn daar andere mensen van alert weer super in! Wat er moet een evenwicht zijn tussen dierliefde en het goed geregeld hebben anders zijn dit soort initiatieven gedoemd om te mislukken.