Vanaf 1 juni is het mogelijk om bij Stichting Alert dagbesteding te krijgen onder begeleiding van een vrouwelijke SPH-er die graag samen met jou en de dieren activiteiten onderneemt. Denk aan verzorging van de dieren, wandelen in het bos, fietsen, suppen op het kanaal etc.

Hou je van dieren, van buiten zijn en niet van grootschaligheid, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Activiteiten met de dieren zijn:

Honden uitlaten, verzorgen, trainen en met ze spelen. Daarnaast hebben we kippen, katten, konijnen, een uil en paardjes die ook graag goed verzorgd willen worden en aandacht willen krijgen.

Open badges:

Dit kan al dan niet samen gaan met (praktijk) leren via Open Badges. Denk daarbij aan sociale vaardigheden, ADL zaken en vakkennis.

Wandelcoaching:

Ook wandel coaching met hond behoort tot de mogelijkheden. Een hond kan hierbij zorgen voor meer ontspanning en gedragspatronen verduidelijken.

Kwaliteiten:

VOG’s zijn aanwezig.

Er wordt gewerkt met een zorgplan; er is periodiek overleg met de zorgvrager, een aansprakelijkheidsverzekering, privacy reglement, bhv, reanimatie certificaat, klachtenregeling, vertrouwenspersoon., toetsing tevredenheid hulpvrager, SKJ registratie.

Voor wie?

Wij werken met jongeren en volwassenen. Met mensen die tijdelijk vastlopen, burn-out of ASS gerelateerde klachten hebben. Ook ambulante begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Je kan zowel in kleine groepen als voor 1 op 1 begeleiding bij ons terecht.

Vervoer:

Ophalen en brengen is met vervoersindicatie mogelijk.